Download Lagu Janur Garing Vocal Nita Dangdut Campursari Zelinda Entertainment Live Jambangan Nopember 2016 Mp3

JANUR GARING Vocal Cover Nita Dangdut Campursari. ZELINDA Entertainment Live Jambangan Nopember 2016
Nama:JANUR GARING Vocal Cover Nita Dangdut Campursari. ZELINDA Entertainment Live Jambangan Nopember 2016
Duration:00:04:16
Date:04 November 2016
View:25.8K
Genre:Unknown
Like:36
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Bayu Putro Video Grafi
Source:Youtube

Download Lagu JANUR GARING Vocal Cover Nita Dangdut Campursari. ZELINDA Entertainment Live Jambangan Nopember 2016 Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu JANUR GARING Vocal Cover Nita Dangdut Campursari. ZELINDA Entertainment Live Jambangan Nopember 2016

Dangdut Campursari ZELINDA, Batu Jamus, Wungurejo, Mojodoyong, Kedawung, Sragen. Pimp : Bp Budi Wibowo ( Mbah Gemblong )
JANUR GARING Vocal Cover Nita Dangdut Campursari. ZELINDA Entertainment Live Jambangan Nopember 2016

JANUR GARING Original NDK A.K.A

Lorone atiku iki
Krungu kabar kowe wes oleh ganti
Sak tenane atiku loro
Nanging aku mencoba rapopo

Rosone atiku remuk ra karuan
Kelingan janjimu naliko gandengan

Tresnoku ora bakal ilang
Senajan atiku tau kelaran
Karepku urip bebarengan
Sesandingan tekan bebrayan

Kobong ati iki krungu kowe oleh ganti
Sandiwarane tresno wes tamat dadi loro
Aku sing iso nompo,aku iso legowo
Ndelok ning ngarep moto kowe rabi ro wong liyo
Mbok mesakno aku, mbok welasno aku
Cintaku tak terbatas waktu oh sayangku
Kembalilah kepadaku

Rosone atiku, remuk ra karuan
Kelingan janjimu naliko gandengan

Tresnoku ora bakal ilang
Senajan atiku tau kelaran
Karepku urip bebarengan
Sesandingan tekan bebrayan

Lorone atiku iki
Krungu kabar kowe wes oleh ganti
Sak tenane atiku loro
Nanging aku mencoba rapopo

Roso ne atiku, remuk ra karuan
Kelingan janjimu naliko gandengan

Tresnoku ora bakal ilang
Senajan atiku tau kelaran
Karepku urip bebarengan
Sesandingan tekan bebrayan

Tresnoku ora bakal ilang
Senajan atiku tau kelaran
Karepku urip bebarengan
Sesandingan tekan bebrayan

Related Lagu Mp3

Most Populer Mp3

IIS DAHLIA ~ DOSA DAN SIKSAIIS DAHLIA ~ DOSA DAN SIKSA
Genre : Unknown
View : 531K
ANDRE HEHANUSSA - BidadariANDRE HEHANUSSA - Bidadari
Genre : Unknown
View : 187.7K
ACW Star - Berhenti BerharapACW Star - Berhenti Berharap
Genre : Unknown
View : 92.4K
MAIA - Ingat KAmuMAIA - Ingat KAmu
Genre : Unknown
View : 335.6K
Asbak Band - Ternyata Salah MengenalmuAsbak Band - Ternyata Salah Mengenalmu
Genre : Unknown
View : 1.5M
Raisa - Jatuh HatiRaisa - Jatuh Hati
Genre : Unknown
View : 14.5M
Crewsakan - Kau PergiCrewsakan - Kau Pergi
Genre : Unknown
View : 139.7K
Pas Band - GladiatorPas Band - Gladiator
Genre : Unknown
View : 604.5K
Merindukanmu - KAFEA BandMerindukanmu - KAFEA Band
Genre : Unknown
View : 1.9K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us