Download Lagu Tasya Feat Gerry Mahesa Nitip Kangen New Pallapa Mp3

Gerry Mahesa Feat Tya Agustine - Nitip Kangen
Nama:Gerry Mahesa Feat Tya Agustine - Nitip Kangen
Duration:00:05:11
Date:09 September 2018
View:1K
Genre:Unknown
Like:11
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Musik
Source:Youtube

Download Lagu Gerry Mahesa Feat Tya Agustine - Nitip Kangen Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Gerry Mahesa Feat Tya Agustine - Nitip Kangen

Lirik : "Nitip Kangen"

Wis pirang-pirang bengi, ora biso turu
Mergo tansah kelingan, marang sliramu..
Neng netro katon nyoto, esem gemuyumu
Ati tansah tratapan, naliko nyanding sliramu..

Arum wangine kembang, nggugah kangen iki
Koyo sliramu, nyanding rogo iki..
Aluse pangucapmu, nentremke atiku
Senajan mung sedelo, ngobati roso kangenku..

Mung tak angen roso sak jroning dodo
Koyo ati ra ono wong liyo..
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang..

Reff:
Arum wangine kembang, nggugah kangen iki
Koyo sliramu, nyanding rogo iki..
Aluse pangucapmu, nentremke atiku
Senajan mung sedelo, ngobati roso kangenku..

Mung tak angen roso sak jroning dodo
Koyo ati ra ono wong liyo..
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang..

Cowok
Semono ugo aku kangen sliramu,
Saben wayah turu eling parasmu..
Gelisah batin iki yen ora ketemu,
Marang kerlip lintang tak titipne roso kangenku..

Cowok Cewek
Wis pirang-pirang bengi, ora biso turu
Mergo tansah kelingan, marang sliramu..
Neng netro katon nyoto, esem gemuyumu
Ati tansah tratapan, naliko nyanding sliramu..

Related Lagu Mp3

Ona Sutra Titip CintakuOna Sutra Titip Cintaku
Date : 23 October 2008

Most Populer Mp3

Doel Sumbang : Lima Waktu 97Doel Sumbang : Lima Waktu 97
Genre : Unknown
View : 132
Eren - Taubatku [ Jendela Hati ]Eren - Taubatku [ Jendela Hati ]
Genre : Unknown
View : 4K
Raihan - Damba CintamuRaihan - Damba Cintamu
Genre : Unknown
View : 132.6K
NDX A.K.A Kalingan Mantan 2NDX A.K.A Kalingan Mantan 2
Genre : Unknown
View : 154
PADI - ANGKUHPADI - ANGKUH
Genre : Unknown
View : 16K
Poppy Mercury - Airmata Jadi SaksiPoppy Mercury - Airmata Jadi Saksi
Genre : Unknown
View : 50.3K
Mitha Talahatu - SayangMitha Talahatu - Sayang
Genre : Unknown
View : 323.2K
Mengusung Rindu By Khai BaharMengusung Rindu By Khai Bahar
Genre : Unknown
View : 2.7M
Shanty - Oh KasihShanty - Oh Kasih
Genre : Unknown
View : 168.3K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us